Muismat actie

Vind jij het ook leuk om iets te krijgen? Soms krijg ik van klanten wel eens een bedankje voor mijn werk. Een lekkere fles wijn, een mooie bos bloemen of een doos chocola. Ik vind dat hartstikke leuk! Traditiegetrouw verrassen we in de periode rond Kerst graag zakenrelaties. Doe jij dat ook en wat geef jij als ondernemer dan weg? Geef jij een goed advies, deel jij jouw kennis of bied jij bijvoorbeeld een dienst of product met korting aan? Natuurlijk kun je ook een fraai relatiegeschenk cadeau geven. Waar jij ook voor kiest, het is een leuke vorm van reclame maken voor jouw bedrijf.

Handig hebbedingetje

Jaren geleden ben ik zelf begonnen muismatten weg te geven als relatiegeschenk. Zakenrelaties zien het als een reuze handig hebbedingetje. Ik had daar echt geen idee van! Ik kwam daar achter toen ik besloot einde van het jaar een keer iets anders cadeau te geven. Bijna iedereen vroeg aan mij of ze dit jaar geen muismatje kregen. Ik was helemaal verbaasd maar het werd me wel duidelijk hoe populair die muismatten waren. Vanaf dat moment heb ik rond de Kerst nooit meer iets anders weggegeven. En vanuit deze bijzondere ervaring is de jaarlijks terugkerende muismat actie ontstaan.

Eigen unieke muismat

En ook in deze moderne tijd rare tijd zijn muismatten hot! Zelf geef ik nog steeds muismatten cadeau, maar ik ontwerp deze handige gadget ook voor zakenrelaties. Voor een aardig bedrag kan iedereen in de periode van de muismat actie bij mij zijn eigen unieke muismatten laten ontwerpen en bestellen. Er zijn vele mogelijkheden om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Ze zijn geliefd; zeker als er een calendarium met bijvoorbeeld feest- en vakantiedagen op is vermeld.

Reclame middel

Een muismat is daarnaast een zeer bruikbaar reclame middel bij bijvoorbeeld de lancering van een nieuwe website, een verhuizing of een andere aankondiging van een evenement, bedrijf of organisatie. Vanwege zijn bruikbaarheid ligt een muismat vaak een heel jaar zichtbaar bij iemand op het bureau.

Wil jij van de speciale kortingstarieven tijdens de muismat actie profiteren? Of ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie?

Bel dan vrijblijvend met 06 55 712 851. Je mag me natuurlijk ook mailen.