Marjon Hoen Bedrijfsreclame   |   06 55 712 851   |   info@marjonhoen.nl

Webdesign

Hoe komen potentiële klanten juist bij u of uw product of dienst terecht? Steeds vaker gebeurt dat via internet. Wanneer zij uw website bezoeken, krijgen zij direct een eerste indruk van uw bedrijf. Als een website de juiste toon raakt en snel opent is de kans groot dat bezoekers de website verder bekijken en lezen. 

Internet toepassingen

De technische ontwikkelingen bij het internet gaan snel. Naast de eigen website zijn er diverse social media waar gebruik van kan worden gemaakt. Het gaat daarbij zowel om gemak en leesbaarheid, als om vindbaarheid. Bezoekers die voor het eerst op een website komen bepalen in enkele seconden of zij verder surfen of niet! Veel factoren bepalen het succes en de bruikbaarheid van uw site. Dat vraagt om de juiste match tussen webdesign, promotie website, gebruik social media en andere communicatie mogelijkheden.

Bij Marjon Hoen Bedrijfsreclame kunt u een responsive website laten ontwikkelen en vormgeven. Voor de realisatie wordt nauw samengewerkt met diverse externe professionele partners.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u vrijblijvend bellen of mailen.