Bedrijfslogo

Een logo is een grafische uiting van een bedrijfs- of productnaam, dan wel een organisatie. Een goed beeldmerk is voor iedere ondernemer belangrijk. Een logo is bepalend voor jouw bedrijf: waar sta je voor, wat lever je en wie zijn jouw doelgroepen. Een passend bedrijfslogo geeft de klant direct zicht op wat jij te bieden hebt.

Creatieve bedrijfslogo’s

Marjon Hoen Bedrijfsreclame heeft diverse pakkende beeldmerken ontworpen. Bestaande logo’s zijn soms aangepast aan actuele ontwikkelingen binnen een bedrijf en/of samenleving. Een goed logo is in alle reclame uitingen toepasbaar en leesbaar. Er worden keuzes gemaakt voor lettertype, subtitels en kleur. Past de stijl van het logo wel bij het product, bedrijf of organisatie en de markt die jij wilt bereiken? Onderwerpen die allemaal belangrijk zijn. Meestal vergt het uitdenken en ontwikkelen van een logo de nodige tijd.

Als een logo eenmaal zijn definitieve vorm heeft kan het verder doorgevoerd worden in alle gewenste reclame-uitingen. Vaak beginnend met de huisstijl als briefpapier en visitekaartjes. Daarna volgen bijvoorbeeld flyers, folders of een website.

Wil je meer informatie of een afspraak maken dan kun je vrijblijvend bellen of mailen.