Fotografie

De overgang van analoge naar digitale fotografie heeft de laatste jaren aanzienlijke veranderingen gebracht. Veel mensen fotograferen en resultaten met mobiele telefoons zijn opmerkelijk. Toch is de vraag naar vakfotografen weer toegenomen, juist omdat het laatste stukje expertise nodig is om een technisch goede en mooie beeldopname te maken. Een professionele foto vertelt een verhaal. Het straalt iets uit, een idee, een sfeer of een thema. 

Beelden zeggen vaak meer dan woorden

Soms zijn woorden onvoldoende pakkend en zeggen net niet dat wat jij wilt overbrengen. Foto’s kunnen dan meer spreken en uitdrukken waar jouw bedrijf voor staat. Marjon Hoen Bedrijfsreclame vertaalt jouw gevoel en wensen naar de juiste fotografie met een bijpassende creatieve vormgeving.

Nieuw beeldmateriaal wordt met veel passie gemaakt. Altijd weer zoekend naar de creatieve mogelijkheden, met sfeer en gevoel. Geen standaard fotografie maar net even anders. Daarnaast wordt er nauw samen gewerkt met andere vakfotografen.

Een specialiteit van Marjon Hoen is het creatief omgaan met fotografie en het grafisch bewerken van foto’s. Het eindresultaat kan in diverse communicatie-uitingen verwerkt worden.

Wil je meer informatie of een afspraak maken dan kun je vrijblijvend bellen of mailen.