Foto service

Mijn liefde voor paarden en fotografie heeft er voor gezorgd dat ik deze beeldbank op mijn site heb gezet. Vele jaren deed ik ervaring op met wedstrijdfotografie toen ik voor Dressage Direct foto’s maakte. Een aantal keren per jaar fotografeerde ik op nationale en internationale wedstrijden o.a. het WK jonge paarden in Verden. Nu fotografeer ik regelmatig in opdracht en voor PR doeleinden bij mijn eigen rijvereniging.

Bestellen

Via de fotoservice maak ik het mogelijk wedstrijdfoto’s te bekijken en te bestellen. Digitale bestanden kun je bestellen via de beeldbank maar ook rechtstreeks via info@marjonhoen.nl. Voor afdrukken doe je bij voorkeur de bestelling via de database. Voor uitgebreide informatie klik hier.

Ik stel het overigens op prijs dat de foto’s uit de database NIET voor de sociale media worden gekopieerd. Alle foto’s in de beeldbank hebben een copyright. Het zijn ‘ruwe’ beelden en bij bestelling worden ze pas gecorrigeerd op uitsnede, kleur etc.

Fotoshoot op locatie

Wil jij jouw paard, hond of een ander dier bij jouw thuis of op een andere fraaie locatie op de foto hebben? En/of wil je er zelf ook graag bij op? Dat is misschien nog leuker! Wil je meer informatie over fotoreportages en/of de prijstelling? Klik dan hier. Voor een summiere portfolio klik hier.

Mocht je vragen, wensen of opmerkingen hebben betreffende mijn fotografie voel je vrij mij geheel vrijblijvend te bellen of te mailen naar info@marjonhoen.nl