Marjon Hoen Bedrijfsreclame   |   06 55 712 851   |   info@marjonhoen.nl

Muismat actie

Wie vindt het niet leuk om iets te krijgen? Maar wat geef je als ondernemer weg? Geef je een goed advies, deel je kennis of bied je bijvoorbeeld een dienst of product met korting aan? Natuurlijk kun je ook een relatiegeschenk cadeau geven. Waar je ook voor kiest, het is een bijzondere vorm van reclame maken voor jouw bedrijf.

Duidelijk

Zelf begon ik tijdens de begin fase van mijn zaak met het weggeven van muismatten tijdens de Kerstperiode. Na een aantal jaren muismatten te hebben uitgedeeld, vond ik dat het tijd werd voor iets anders. Het werd een Sinterklaaszak met kleine cadeautjes. Maar wat gebeurde er? Iedereen begon te vragen of ze geen nieuwe muismat meer ontvingen. Relaties waren teleurgesteld. Ze moesten het handige hebbedingetje missen. Duidelijke taal! Het jaar daarop kreeg iedereen natuurlijk weer een muismat. In die periode is ook mijn jaarlijkse muismat actie ontstaan.

Speciaal kortingstarief

Ik geef nog steeds muismatten cadeau, maar ik ontwerp deze handige gadget ook voor zakenrelaties. Voor een leuk bedrag kan iedereen in de periode van de muismat actie bij mij eigen unieke muismatten laten ontwerpen en bestellen. Juist in dit digitale tijdperk wordt dit relatiegeschenk gewaardeerd en veel gebruikt. Zeker als er een calendarium met bijvoorbeeld feest- en vakantiedagen op is vermeld, is de muismat ook naast de telefoon erg handig in gebruik.

Reclame middel

Een muismat is daarnaast een zeer bruikbaar reclame middel bij bijvoorbeeld de lancering van een nieuwe website, een verhuizing of een andere aankondiging van een evenement, bedrijf of organisatie. Vanwege zijn bruikbaarheid ligt een muismat vaak een heel jaar zichtbaar bij iemand op het bureau.

Wilt u van de speciale kortingstarieven tijdens de muismat actie profiteren, meer informatie vragen of een afspraak maken dan kunt u vrijblijvend bellen of mailen.